EVEN VOORSTELLEN

Tijdens ons werk in Nederland - Gerda, mijn vrouw, is jaren maatschappelijk werkster geweest in Tilburg en ik zelf heb ruim 25 jaar in de revalidatiebranche gewerkt - merkten wij dat er weinig echte aangepaste vakantiehuizen beschikbaar zijn, en zeker niet in het buitenland. Vooral voor mensen met een zwaardere handicap is het heel moeilijk een goed op hen aangepast vakantieadres te vinden om, min of meer zelfstandig, naar op vakantie te gaan. Veel mensen vertelde ons dat ze al vele jaren niet op vakantie zijn geweest. Hier moest iets aan gebeuren!

In mei 2000 kregen wij de kans om een wijnboerderij met aardig wat grond in Zuid-Frankrijk aan te kopen.Op de momenten dat wij onze vrije tijd doorbrachten in Frankrijk werd het idee geboren om naast deze boerderij een karakteristieke super aangepaste bungalow te bouwen om mensen met een handicap de mogelijkheid te bieden samen met hun familie of vrienden in privé-sfeer vakantie te houden.

Zoals u op de site kunt zien is het ons gelukt een aangepast vakantiehuis te realiseren. Wij zijn er erg blij mee het ziet er heel mooi uit! De bungalow bestaat uit een gezellige ruime huiskamer, een ruime aangepaste slaapkamer met aangrenzende aangepaste badkamer, twee logeerkamers waarvan een met aangrenzende badkamer, open keuken, ruime hal met gastentoilet en niet te vergeten het grote terras met een geweldig uitzicht over het prachtige Franse land.


Vriendelijke groeten,

Valentijn en Gerda Adam

Afdrukken E-mail